INFLUENZAVACCINATION

 

I ÅR KAN VI IKKE TILBYDE VACCINATION MOD INFLUENZA OG COVID HOS LÆGERNE LUNDEVEJ.


Når du har modtaget invitation til Covid-19 vaccination, influenzavaccination og/eller pneumokokvaccination: 

I Region Hovedstaden kan du blive vaccineret i et af regionens fem vaccinationscentre eller hos de praktiserende læger som tilbyder vaccination. Ligeledes vil nogle apoteker tilbyde vaccination. 
Se nærmere information på Sundhedsstyrelsens hjemmeside og derefter på den praktiserendes læges hjemmeside eller apotekets hjemmeside. 
Forsøg evt. på stueetagens hjemmeside lægehusetfrederikssund.dk


Onlinebooking på vaccinationscentre kan ske på vacciner.dk
Telefonbooking på vaccinationscentre kan ske på telefon 38660000 mellem 8-16 alle dage.
Frederikssund kommune kan ligeledes være behjælpelig med transport til vaccinationscentre, hvis dette er berettiget. Kontakt på 47 35 19 00 alle dage ml. 9-12
Frederikssund kommune kan, hvis nødvendig, tilbyde vaccination i hjemmet til de borgere der ikke kan forlade hjemmet. Kontakt venligst på 
telefon 47 35 19 00 alle dage ml. 9-12 (og tryk 2)


Du kan blive vaccineret for Covid 19, influenza og pneumokok på samme tid, hvis du er i målgruppe for flere af vaccinationerne.
Hvis du mener du er i målgruppe, men alligevel ikke bliver indkaldt til vaccination, har din læge mulighed for at oprette et vaccinationsforløb på dig, hvis du opfylder betingelserne for dette.


Børn i alderen 2-6 år vil modtage invitation til influenzavaccination via forældres E-boks. I region Hovedstaden kan børn influenzavaccineres hos nogle praktiserende Læger. Se sundhedsstyrelsens hjemmeside for hvilke læger der tilbyder dette og se disse lægers hjemmeside.